DIYAR ALI MOHAMAD

Diyar er 23 år og kommer oprindeligt fra Syrien, hvilket betyder at han taler både kurmanji, arabisk, engelsk og dansk.  Han har været bosiddende i Ringsted siden juni 2016. Han har en uddannele i political science med i baggagen fra Dasmaskus. Derudover har hun arbejdet som juniorassistent i et mindre handelsfirma og har i alt 3 års erfaring. I Danmark har han været praktikant hos Ringsted kommune, hvor hans primære opgave var at oversætte. Han har også været i praktik hos Electric Schneider, og arbejdet som avisbud.

Han drømmer om at blive operation manager i FN eller at arbejde med flygtningerettigheder. Diyar læser mange bøger, og kan godt lide at rejse og spise god mad.

SENAIT YKEALO NEGASH

Senait er 30 år og kommer oprindeligt fra Eritrea, hvilket betyder at hun taler både tigrinya, engelsk og dansk.  Hun har været bosiddende i Sorø siden maj 2016. Hun har 10 års skolegang med i baggagen fra Syrien. Derudover har hun arbejdet som stuepige og køkkenmedhjælper og har i alt 4 års erfaring. Lige nu er hun praktikant i kantinen på Sorø Akademiet.

Hun drømmer om at arbejde i restaurationsbranchen og har derfor planer om at uddanne sig til køkkenassistent. Senait synger samler og laver meget mad i sin fritid. Hun besøger ofte sprogcafeen i Sorø.